søndag 22. november 2009

Frokostmuffins

Denne oppskriften tror jeg kommer fra Nigella Lawson. Opprinnelig har de litt hvetemel i seg, men det bytter jeg ut med litt glutenmel. Hvis du ikke har glutenmel er jeg sikker på at det går like greit med litt johannesbrødkjernemel, fiberhusk, eller rett og slett litt ekstra mandelmel. De er nydelige som de er, eller med pålegg på seg.

1 kopp Cottage Cheese
3/4 kopp nyrevet parmesan
2-3 ts glutenmel
1 kopp finmalte mandler
1 ts bakepulver
1/4 kopp finhakkede soltørka tomater
1/4 kopp finhakket basilikum (eller 3-4 ts pesto)
1/4 kopp vann
4 lettpiskede egg
1/2 ts salt
____________________________________________________________________
Forvarm ovnen til 200'C

Bland alt bortsett fra 1/4 kopp parmesan.

Hell i 6-12 muffinsformer.

Dryss parmesan over og stek i 30-40 minutter til de er gyldne.


Bildet er tatt av Iain Farrel. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails